Ismerkedj meg a Royal Milkkel!

Cégünk több mint 10 éve foglalkozik tejtermékek, szárazáru és különféle élelmiszerek forgalmazásával.

Kínálatunkban megtalálhatóak a német, prémium kategóriájú, hegyvidéki tejtermékek mellett az ökológiai (bio), valamint a speciális ökológiai (bio laktózmentes, gluténmentes) termékek széles kínálata. Büszkék vagyunk arra, hogy cégünk megbízhatóságot és kiszámíthatóságot jelent a mindennapokban partnereink számára.

 

Hogy mindezt bebizonyíthassuk, s széles termékkínálatunkat is megízlelhesd, szeretettel meghívunk Téged és kedves Partneredet egy kóstolóra, ahol a Bergbauern és Andechser tejtermékeiről, a PizzaMi isteni pizzáiról, illetve a Riso Scotti ízletes rizs termékeiről is lerántjuk a leplet!

 

Helyszín & Időpont

Miért a Bobo étterem?

 

Az évezredforduló tájékán David Brooks amerikai szerkesztő-újságiró fogalmazta meg, milyen is a új, modern felső-középosztály; amikor a jómódú vállalkozókat és pénzügyi zsonglőröket tömörítő bourgeois réteg, valamint a művész- és értelmiségi réteg bohém értékei teljesen összemosódnak, és békében megférnek egymással; amikor az ember magas színvonalon, mégis egyszerűen, visszafogottan él; akiknek simán belefér a modern luxus, a családi hagyományok, és az egyetemisták felszabadult életmódjának keveredése.

Csak azért, mert egy Bobo tehetős, még nem gyűjt státuszszimbólumokat, mert a cél leginkább az, hogy elérjék azt, amihez nem „csak” a pénzre van szükség: a függetlenség szabadságát.

Parkolás

A Haris Park parkolójában, amely az Alvinci út felől érhető el (nem egyezik meg a főbejárattal), illetve a környező utcákban, ahol díjköteles a parkolás.

Dress Code

Az alkalomhoz illő viselet a smart casual.

Étel & Italfogyasztás

A helyszínen 3 fogásos menü várja a vendégeket, az italokról és a kiszolgálásról a Bobó étterem gondoskodik.

Szeretnél részt venni az eseményen?

Részvételi szándékodat kérjük, hogy jelezd az alábbi linken 2020. augusztus 28-ig.